Noul GLE Coupé: top pachete speciale de dotări de confort

De Frimu Ghinea 21 Decembrie 2021, 09:13 Auto

Noul GLE Coupé: top pachete speciale de dotări de confort

 

Dealerii auto promovează noile modele GLE de la Mercedes pentru că înțeleg nevoia de confort și siguranță, de eleganță și stil.

Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz, este unul din cei mai cunoscuți dealer Mercedes, având reprezentanțe în multe orașe din țară : Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timișoara

Noul GLE coupé îți oferă o experiență senzorială unică, prin dotările de confort excepționale pe care le oferă. Fiecare detaliu care poate îmbunătăți starea de bine a șoferului sau a pasagerilor este valorificat de specialiștii de la Mercedes-Benz.

Pachetele de dotări speciale de confort te vor convinge prin efecte, prin optimizarea momentelor petrecute la volan, transformând șofatul într-o experiență unică.

Pachetul ENERGIZING:

Pachetul Energizing este destinat oferirii unui confort deosebit și a unei stări de bine unice. Mercedes a combinat cele mai inovative dotări tehnice cu inteligența fascinantă a programelor speciale de confort. Performanța la volan are nevoie de un plus de prospețime, de energie, de vitalitate sporită. Așezat confortabil pe scaunul noului tău GLE, poți efectua în regim de staționare exerciții fizice urmărind tutoriale. Oboseala mușchilor e atenuată iar starea de bine se instalează imediat. Fiecare zi poate însemna un plus de sănătate și vitalitate, pentru corpul tău. Zonele esențiale sunt antrenate : cap, torace, umeri, partea inferioară a spatelui și bazinul.

Încălzirea în scaune pentru șofer înseamnă un plus de confort, alături de pachetul Air Balance care odorizează și purifică aerul ambiental.

Pachetul ENERGIZING Plus:

Pachetul este creat pentru a cultiva confortul tuturor simțurilor. Noul GLE este dotat cu un număr maxim de echipări Premium.

Fiecare detaliu instalat pe noul Mercedes GLE te poate revitaliza și te răsfață cu programe exclusive de confort sporit. În interior, căldura, starea de prospețime și confortul îți îmbunătățesc călătoriile. Energizing Coach oferă o selecție inteligentă de programe de confort, adaptabile situațiilor complexe din trafic. Scaunele multicontur cu funcție de masaj, climatizarea adaptată temperaturilor extreme, cu funcții de încălzire sau ventilare, sporesc starea de bine la volan. Iluminatul ambiental cu programe diferite și pachetul de odorizare și purificare Air Balance completează acest tip de dotare Premium pentru confort al noului GLE.

Pachet termic tip confort:

Meriți cea mai plăcută  atmosferă la bord. Cu ajutorul noului pachetul termic tip confort poți controla cu succes temperatura elementelor de interior. Fiecare zona a mașinii este încălzită performant. Scaunele cotierele, panourile centrale ale ușilor radiază căldura care își sporește confortul.

Pachet confort acustic:

Poți să te bucuri de cel mai optim confort acustic, Izolarea fonică de înaltă calitate reduce semnificativ zgomotele pe durata oricărei deplasări. Sunetele deranjante sunt atenuate și poți să te relaxezi discutând cu pasagerii în timp ce ești la volan. O atmosferă liniștită reduce stresul și cultivă concentrarea.

Noul GLE este dotat cu sticlă securizată laminată, acoperită cu folie reflectorizantă specială pentru parbriz și pentru geamurile laterale.

Pachet special pentru parcare, cu cameră video 360°:

Acum poți parca ușor și relaxat. Asistența activă la parcare și camera video care acoperă o suprafață de 360° te sprijină în căutarea unui loc de parcare. Poți utiliza pachetul special pentru parcare la intrarea și ieșirea din locuri înguste, folosind perspectiva lărgită, ce are inclusiv o vedere virtuală din spațiu.

Asistentul activ la parcare PARKTRONIC este dotat cu sistem de avertizare optică și acustică care anunță obstacolele.

Camerele video cu infraroșu instalate în grila radiatorului completează camera de 360 de grade iar vizualizarea cu perspectivă aeriană ajută la manevrele cele mai delicate din parcări. Senzorii cu ultrasunete din bara frontală și cea din spate înlătură orice posibilitate de coliziuni accidentale.

 

 (P)

 

Autor Frimu Ghinea 21 Decembrie 2021, 09:13 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii