Cum puteti deosebi testerele auto calitative de cele de proasta calitate?

De Mihai Vintilă 11 Noiembrie 2019, 16:51 Auto

diferente testere

 

Tranzitia catre folosirea de testere de diagnoza auto a contribuit la revolutionarea industriei auto. Posibilitatea de a conecta un tester auto la un vehicul si de a rula un soft care verifica cu exactitate sursa unei probleme i-a ajutat pe cei care folosesc un astfel de instrument pentru uz casnic sa economiseasca sume mari de bani si pe mecanicii auto profesionisti sa eficientizeze intregul proces de diagnosticare a vehiculului.

Este corect sa spunem ca echipamentele de diagnoza de inalta calitate se numara printre cele mai valoroase instrumente din trusa tehnicianului

Un diagnostic corect depinde de acuratetea informatiilor oferite de software si de capacitarea hardware-ului de a lua informatiile corecte din vehicul. Puteti fi sigur ca software-ul dumnevoastra contine informatii corecte si valide? Puteti fi sigur hardware-ul dumnevoastra poate efectua testele corecte si poate decoda mesajele pe care le transmite masina? Daca ati cumparat testerul de diagnoza de la cei ce comercializeaza instrumente de inalta calitate (astfel de testere puteti gasi pe www.ediagnoza.ro) atunci raspunsul este da. Puteti fi sigur ca aveti acces la cele mai recente solutii de reparatii, instruite, asistenta tehnica si perioada de garantie, lucru care va pastra soft-ul actualizat. Cu toate acestea, suntem constienti de faptul ca anumite instrumente de diagnoza slab calitative afecteaza piata. Aceste alternative nu sunt niciodata la fel de capabile sa va ofere functii si caracteristici corecte si complexe. Astfel de instrument pot pune in pericol chiar si starea unui autovehicul care se afla intr-o stare buna de functionare. Prin urmare, va oferim cateva sfaturi pentru a va ajuta sa identificati un tester de diagnoza auto de calitate de unul slab calitativ:

  • Fiti atenti la logo si la pozitia acestuia. Un logo slab calitativ pozitionat intr-o alta parte va poate spune foarte multe despre calitatea produsului pe care doriti sa-l achizitionati.

  • Daca tineti dispozitivul in mana, puteti face diferenta imediat. Calitatea materialelor si plastic ieftin deseori utilizat la instrumentele de diagnoza slab calitativ poate fi observat imediat.

  • Produsele calitativ includ conectivitatea Bluetooth completa. Deci daca VCI-ul dumnevoastra nu este activat prin Bluetooth, acesta este un semn sigur ca aveti un produs de slaba calitate

  • Greutatea instrumentului de diagnoza este importanta. Un instrument de proasta calitate este mai usor. Acest lucru se intampla din cauza componentelor de o calitate inferioara si a functionalitatilor lipsa, cum ar fi Bluetooth sau functia flight recorder

  • La baza dispozitivelor exista un slot pentru MicroSD care mareste capacitatea dispozitivului. Daca nu exista un card sau daca dispozitivul este de slaba calitate, nu veti putea rula functia flight recorder limitandu-va numai la capacitatea de a diagnostica corect o anumita problema.

 

 (P)

 

Autor Mihai Vintilă 11 Noiembrie 2019, 16:51 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii