4TuningFEST 2012

De AmosNews 26 August 2012, 21:37 Auto
Maşini tunate, drifturi, demonstraţii off-road, dar şi automobile de înaltă clasă, tehnologii de ultimă generaţie se vor întâlni în octombrie, la EXPOROM - cel mai nou complex expoziţional din România. În perioada 12-14 octombrie, EXPOROM organizează două evenimente distincte, 4TuningFEST şi Exporom Auto Show, însă amândouă dedicate industriei auto.

Timp de 3 zile, pasionaţii de maşini, fanii sporturilor automobilistice, piloți, jurnaliști de specialitate, posesori ai unor automobile modificate sau membri ai cluburilor din domeniu au la dispoziţie un spaţiu de aproape 27.000 mp care va găzdui cele două evenimente.

Exporom Auto Show se adresează publicului larg, dar şi specialiștilor care doresc să descopere şi să testeze cea mai mare varietate de automobile, dotări şi echipamente. Sunt invitaţi să participe toţi liderii de piaţă.

4TuningFEST, organizat în parteneriat cu 4 Tuning, aduce la Exporom tot ce este mai important pe piaţa de maşini modificate, tuning exterior şi interior, accesorii şi consumabile, cluburi auto, off-road, car audio şi multimedia.

Accesul publicului la ambele evenimente este liber, pe baza completării unei invitaţii ce poate fi descărcată online sau primită la intrarea în Exporom. Vizitatorii vor beneficia de transportat gratuit de la staţia de metrou Republica.


 

Autor AmosNews 26 August 2012, 21:37 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate