Salvaţi România de Elena Udrea!

De Cătălin Dumitriu 13 Februarie 2013, 11:54 Atitudini
Este incredibil ce se întâmplă în PDL. O gaşcă întreagă de purtători ilegali de pantaloni sunt ţinuţi la respect de această femeie care nu mai are nici un fel de ruşine. Îndrăzneşte, de la “înălţimea” relaţiei absolut nefireşti (din punct de vedere al percepţiei publice) pe care o are cu preşedintele României şi cu familia acestuia, să-şi lanseze public candidatura pentru şefia PDL.

În România totul este posibil. În PDL este şi mai grav. Profesori universitari, medici, avocaţi, activişti vechi, talibani portocalii, toţi sunt ţinuţi la respect de către acest accident politic, Elena Udrea. Tupeul blondei depăşeşte orice fel de închipuire, iar protectoratul lui Băsescu generează anomalii politice neclasificabile.

Cristian Preda, parcă acesta este numele utopicului care doreşte să emancipeze o gaşcă amorfă de oportunişti politici, apare, zilnic, la televizor. Individul ne predă nouă, românilor cretini şi retardaţi, teoria dreptei moderne, dreaptă politică pe care ne-o vinde la pachet cu puseurile sale de universitar ratat, prins la fumat, în wc-ul universităţii, cu pantalonii în vine! Despre Elena Udrea…nimic!

La celelalte televizoare apar Blaga, Flutur, Cezar Preda sau Ion Oltean, ceilalţi impotenţi politici ai momentului.

Elena Udrea nu apare la televizor, iar când o face, coase ceva, împarte ciocolată, frământă un cozonac, toacă o ceapă, dă un telefon, scrie ceva pe blog sau arată naţiunii un bileţel. Individa nu are timp de cafenele televizate.

Elena Udrea transmite mesaje! Mesajele lui, ale “Învăţătorului”!

Fac un apel public către toţi cei care fac pişu din picioare şi sunt, încă, liderii PDL! Oameni buni, salvaţi România de această femeie!

 

Autor Cătălin Dumitriu 13 Februarie 2013, 11:54 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii