Expozitie Dacoromania la Asociatia Cultul Eroilor Braila

De Alexandrina Iordache 19 Februarie 2014, 10:01 Atitudini
Joi, 13 februarie a.c., a avut loc intâlnirea saptamânala a Asociatiei Cultul Eroilor ”Regina Maria” filiala Braila. La sediul asociatiei, prin grija dnei Balan Georgeta, vicepresedinte, a fost amenajata o expozitie de carte.

De aceasta data expozitia a fost dedicata revistei ”Dacoromania”. Au fost expuse mai multe numere ale revistei, de la aparitie si pâna in prezent. Revista ”Dacoromania” apare la Alba Iulia si este editata de Fundatia "Alba Iulia 1918, pentru unitatea si integritatea Romaniei", director ec. Ioan Strajan.

Revista apare in parteneriat cu Consiliul Judetean Alba si Consiliul Municipal Alba Iulia si este inregistrata pe internet la adresa www.dacoromania-alba.ro. Primul numar al revistei, editie omagiala, a aparut la 1 decembrie 1999 si a fost dedicat Unirii de la 1918.

In prezent, revista ”Dacoromania” a ajuns la numarul 67, numar dedicat implinirii a 95 de ani de la Unire.

Membrele asociatiei au luat in discutie si probleme ale activitatii curente cum ar fi petrecerea zilei de 8 martie si o deplasare la Alba Iulia pentru a participa la evenimentele organizate de Asociatia Cultul Eroilor Alba Iulia.

 

Autor Alexandrina Iordache 19 Februarie 2014, 10:01 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate