La ALBA IULIA a fost sărbătorită doamna BĂLAN GEORGETA cu prilejul împlinirei vârstei de 90 de ani

De Col.(r) dr. ing. Avădanei Constantin 22 Decembrie 2017, 10:15 Atitudini

Balan GeorgetaLa Alba Iulia, în data de 21 decembrie 2017, a fost sărbătorită doamna Bălan Georgeta, cu prilejul trecerii paragului a 90 de primăveri. Manifestarea a avut loc la cercul militar și a fost organizată de Filiala ”Gemina” a ANCMRR ”Al.I.Cuza” condusă de președintele Gl(r)ing. Ioan Belci. A fost onorată de multă atenție și admirație, fiindu-i înmânate diplome și alte premii. Diploma aniversară i-a fost înmânată de președintele filialei, diplomă proiectată special pentru acest eveniment de col(r)dr ing Constantin Avădanei.

A rostit câteva cuvinte despre filmul vieții parcurs de sărbătorită, col.(r) dr.ing. Constantin Avădanei, scoțând în evidență calitățile personale deosebite, de bun patriot, spiritul de abnegație și sacrificiu depuse în organizarea și desfășurarea acțiunilor de comemorare a eroilor neamului, în diferite localități din țară. În esență s-a realizat portretul de luptătoare-model dovedit pe tot parcursul vieții.

Surpriza cea mare a venit de la două echipe de colindători, una formată din preoți tineri din Alba Iulia și de un grup de colindători condus de doamna profesoară Maria Cioica, președintă al Despărțământului ASTRA ”Eugen Hulea” Alba.

La sfârșit s-a cântat un emoționant ”LA MULȚI ANI!”.

Doamna Bălan Georgeta, profund emoționată, a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și i-a asigurat pe colegii din filială, că atât cât o va mai ține puterile va fi alături în toate acțiunile privind sărbătorirea CENTENARULUI MARII UNIRI A ROMÂNILOR DE LA 1 DECEMBRIE 1918.
 
A consemnat,     
Col(r)dr.ing. Avădanei Constantin

 

Autor Col.(r) dr. ing. Avădanei Constantin 22 Decembrie 2017, 10:15 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii