Testul electoratului

De Roxana-Luiza Moldovan 28 Iulie 2014, 08:45 Atitudini
Nu a mai rămas foarte mult timp până la prezidențiale. Odată cu trecerea lunilor ne îndreptăm cu pași repezi spre ultima sută de metri. Emoțiile trebuie să fie din ce în ce mai mari pentru cei care s-au înscris în cea mai importantă competiție a vieții lor. Fiecare, nu-i așa?, și-ar dori să ocupe fotoliul prezidențial lăsat vacant ca urmare a expirării mandatului lui Traian Băsescu.  

De partea cui va fi într-un final izbânda? Dificilă întrebare, dat fiind că ultimul cuvânt aparține, democratic, votului popular. Nu neagă nimeni performanțele pe care Cătălin Predoiu sau Cristian Diaconescu le-au dovedit în politica de nivel înalt. Dar, atunci când vine vorba de decizia electoratului, astfel de însușiri nu mai sunt parcă de ajuns. 

Mai e nevoie și de altceva. Ori altfel spus, mai e nevoie de carismă, singurul atribut capabil de a face diferența în ochii electoratului, atrăgând ca un magnet simpatia și bunăvoința tuturor. 

Vă mărturisesc că sunt nerăbdătoare să aflu identitatea aceluia care va izbuti să treacă testul de foc din perspectiva candidaturii la alegerile prezidențiale. Testul electoratului. 

 

Autor Roxana-Luiza Moldovan 28 Iulie 2014, 08:45 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii