Guviditi pe mai departe!

De Virgil Andronescu 11 Mai 2020, 18:40 Atitudini

Mda, politica, politica, politica de doi bani si mai multi baieti destepti care-o practica, iar noi suntem multi si prosti! in sensul ca… Eu care am iesit de cateva ori dupa alimente si de doua ori pentru niste orteze, dispozitive medicale fara de care nu pot trai; eu chiar m-am simtit ultimul sau chiar primul dintre fraierii care respecta legea. Se uitau jmekerii la mine ca la ultimul om. Chiar ma simteam ridicol cu botnita pe bot si cu facutul declaratiei. Asta dupa ce simteam ca innebunesc in casa si dupa ce ca de multe ori aveam impresia ca am luat-o razna. Pe de alta parte nu am acceptat ideea guvernului si mai ales metodele dictatoriale, de opresiune psihologica asupra oamenilor. Sincer, frica mi-a fost doar de aberantele amenzi date de…indivizii in haine de militian.

Si, in final, dupa cum v-am mai spus sunt relaxat de la inceput in sensul in care vi l-am mai explicat…si unii au zis ca sunt…si ca nu cred in covid dar el exista 100% si ca etc, dar ca eu nu sunt informat ca si ei. Asa o fi! De cateva zile, aproape de o saptamana, nu am mai vazut patrule de masini ale militiei lui Vela. Continui sa stau in casa si privesc pe fereastra la cum jmekerii stau nestingheriti pe strada, fara mastile si declaratiile regulamentare. Pana sa declare CCR-ul ca fiind neconstitutionale Decretele Starii de Urgenta cat si metodele si cuantumul amenzilor, asta la prima vedere pentru ca la urma sa aflu ca insasi darea de amenzi a fost neconstitutionala ceea ce nu-i bine deloc in primul rand pentru fraierii care stau in casa de atata amar de timp.

Guviditi pe mai departe! Eu plec…

DEX: GUVID, Nume generic dat mai multor specii de pești mici cu capul lățit, cu corpul subțiat spre coadă și cu aripioarele ventrale transformate într-o ventuză, spre a se putea fixa pe pietre (Gobius).

 

 

Autor Virgil Andronescu 11 Mai 2020, 18:40 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii