Galati: De 23 august va fi desfasurat un tricolor in cadrul campaniei Lunile Tricolorului

De Alexandrina Iordache 22 August 2014, 18:37 Atitudini
Filiala Galați a Platformei Unioniste Acțiunea 2012 va desfășura sâmbătă, 23 august 2014, ora 19:00, un tricolor lung de 150 metri si lat de 4,5 m sub genericul ”Uniți sub Tricolor”.  Tricolorul va fi desfasurat  în Centru, pe aleea pietonală de la P-uri!

Evenimentul face parte din campania ”Lunile tricolorului” (12 august - 12 octombrie), lansata pe 12 august a.c. în cadrul Universității de Vară de la Izvorul Mureșului, din județul Harghita si care are ca scop promovarea unității naționale, printr-o serie de acțiuni ce vor avea loc pe ambele maluri ale Prutului.

Dupa cum informeaza Platforma unionista Actiunea 2012: ”Galați și Călărași se înscriu în seria celor zece orașe în care va fi desfășurat tricolorul, printre care se numără și Cluj, Brașov, Pitești, București. În final, acesta va ajunge la Chișinău, unde pe 14 septembrie va fi organizată o amplă manifestație unionistă. Evenimentul va dura aproximativ 30 de minute și dorește să marcheze prin tricolor – simbol al identității și unității naționale – dorința unui viitor comun pentru românii din cele două state româneşti”.

 

Autor Alexandrina Iordache 22 August 2014, 18:37 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii