Cum era să dau cu piatra în sistem

De Virgil Andronescu 06 Aprilie 2021, 19:57 Atitudini

In urma cu vreo saptamana am sunat la spital sa ma programez la medicul chirurg pentru obtinerea unui referat medical. Am sunat, mi s-a raspuns si am fost transferat telefonic acolo de unde trebuia sa iau documentul. Am fost programat pentru ziua urmatoare si mi s-a spus clar sa fiu in fata ambulatoriului pana in ora 8. M-am conformat si m-am prezentat cu vreun sfert de ceas inainte de ora stabilita. Lume multa, lume pentru diverse la diverse cabinete specifice bolilor fiecaruia. Am constatat ca eram singurul pacient pe chirurgie. (Dupa ce i-am explicat unui bagator in seama de ce se fac vaccinurile anti-covid de doua ori, dandu-i satisfactie intrebarii acestuia in ceea ce priveste teoria cip-ului si a antenei 5G).

Am asteptat aproximativ o ora si nimeni nu iesea din cabinet sa ma invite pentru rezolvarea problemei pentru care venisem programat. Am vazut ca se apropie un gardian si urca pe rampa scarii. Ma apropii si il intreb: va rog frumos, imi puteti da o informatie? Da, zice acesta aplecandu-si ureche catre mine de parca astepta sa-i transmit un secret. Poate ca felul cum i-am vorbit l-a facut asa de curios. I-am zis, pe un ton extrem de serios si grav: ce spuneti, daca iau o pietricica de-aci de jos si o arunc in geamul ferestrei cabinetului unde trebuie sa intru, iese careva sa ma cheme? A ramas mirat, contrariat si fara raspuns cateva secunde, dupa care mi-a spus: "Haideti domnule, chiar asa imi vorbiti?!" Dar ce..., ca nu v-am vorbit urat si nu v-am adus nicio jignire. Mi-a zis ca merge sa ma anunte, dupa ce mi-a cerut sa-i spun numele si s-a intors cu doamna respectiva care m-a invitat in cabinet sa rezolvam cu documentul.

Inteleg ca nici gardianul si nici respectiva doamna nu aveau vreo vina si mai inteleg ca Sistemul e de asa natura... Insa stiu sigur ca acest Sistem, mai ales in condditii de pandemie, se blocheaza si nu mai functioneaza nici macar la parametri de dinainte de covid-19. Sistemul... Sistemul e facut de si din oameni si nu-i vreo entitate abstracta, vreun ozn-u picat din alte galaxii! Deci... In concluzie... Fapt si pentru care... Nu aveam vreun gand sa arunc cu piatra, nici in sticla ferestrei si nici in vreun om!

 

 

Autor Virgil Andronescu 06 Aprilie 2021, 19:57 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii