"Colegii" din Noua Republica vor capul lui Mihail Neamtu!

De Mihai Vintilă 27 Mai 2014, 09:07 Atitudini
Pentru că alegerile s-au terminat şi avem rezultatele în partide pot începe răfuielile interne. După PNL unde vechea conducere şi-a înaintat demisia un alt partid de dreapta a intrat în zbucium. 

O parte din membrii marcanţi ai Noii Republici solicită schimbarea. Din apelul lor putem vedea ca partidul a fost confiscat de un număr restrâns de oameni în frunte cu Mihail Neamţu care e acuzat voalat de dictatura.

Redam din apel: 

"Noua Republică nu este nici astăzi o organizaţie funcţională. Nici o schemă organizaţională adoptată la nivelul conducerii nu a fost transformată în realitate. Majoritatea departamentelor există doar pe hârtie. Nici măcar organismele de conducere nu reuşesc să aibă o activitate eficientă. Participarea unor lideri naţionali sau locali la procesul decizional este descurajată în timp ce deciziile inconvenabile sunt anulate prin tot felul de tertipuri.

Problematică este şi gestionarea deficitară a resurselor de către un grup restrâns de la vârful partidului. Lipsa de transparenţă a descurajat donatorii regulaţi sau potenţiali şi a generat discuţii în interiorul organizaţiei, numeroşi membri refuzând să mai sprijine activitatea organizaţiei centrale. Noua Republică nu s-ar fi confruntat astăzi cu un deficit de resurse dacă cele de care a dispus până în acest moment ar fi fost administrate cu mai multă inteligenţă şi corectitudine."

Grupul solicita un congres extraordinar si noi alegeri interne.
 
Si eu as dori asta daca partidul in care as activa ar "lua" dupa mult tam tam doar 15419 voturi si ar fi a 17-a optiune politica mult in spatele unor candidati independenti precum Capsali Pericle Iulian sau Costea Peter!
 

 

Autor Mihai Vintilă 27 Mai 2014, 09:07 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii