Sărbătoarea Botezului Domnului din Brăila și județ sub măsurile de ordine publică ale jandarmilor

De IJJ Braila 05 Ianuarie 2023, 17:47 Administrative

braila la boboteaza

Jandarmii brăileni vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările religioase dedicate Sărbătorii „Botezului Domnului” care se vor desfășura, vineri, 6 ianuarie 2023, atât în municipiul Brăila, cât și în alte cinci localități din județ.

În municipiu, mai multe echipaje de jandarmerie se vor afla în zona Catedralei „Nașterea Domnului” din Bariera Călărașilor, unde va fi oficiată Sfânta Liturghie, dar și pe Esplanada Dunării, unde vor avea loc Slujba de Sfințire a Apei celei Mari și momentul aruncării și recuperării crucii din fluviul Dunărea.

Totodată, jandarmii vor însoți clerul, credincioșii și oficialitățile care se vor deplasa în procesiune pe Calea Călărașilor, de la Catedrală către Esplanadă.

Pentru aceste misiuni, vom avea alături efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila și Poliției Locale Brăila.

În județ, echipajele de jandarmerie vor fi prezente în localitățile Bărăganul, Vișani, Jirlău, Movila Miresii, Șuțești și Gropeni, unde vor avea loc, de asemenea, manifestări tradițional-religioase prilejuite de sărbătoarea Bobotezei.

Siguranța participanților la manifestările religioase prilejuite de Sărbătoarea „Botezului Domnului” este obiectivul principal al misiunilor amintite anterior. Prezența noastră este destinată, în primul rând, prevenirii oricăror incidente, dar și combaterii posibilelor fapte antisociale.

Vă recomandăm să manifestați răbdare și să respectați indicațiile primite de la forțele de ordine.

La nevoie, puteți conta pe ajutorul colegilor noștri ori apelați numărul unic de urgență 112.

 

Autor IJJ Braila 05 Ianuarie 2023, 17:47 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii