Sedinta Colegiului Prefectural al judetului Braila, 28 februarie a.c.

De Alexandrina Iordache 27 Februarie 2013, 10:52 Administrative
Pe 28 februarie 2013, ora 10,00, in Sala Mare a prefecturii are loc sedinta Colegiului Prefectural al judetului Braila. La sedinta participa ca invitati: primarii municipiului, oraselor si comunelor judetului Braila, presedintele Consiliului Judetean Braila si Directorul Oficiului de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Braila.

Pe ordinea de zi sunt rapoarte privind activitatea desfasurata in anul trecut si masuri pentru imbunatatirea activitatii prezentate de: Agentia pentru Protectia Mediului Braila, Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu, Sectorul Politiei de Frontiera si Biroul Judetean de Politie Transporturi Braila.

Un alt punct al ordinei de zi il constituie: Proiect de hotarare pentru aprobarea "Programului de masuri pentru imbunatatirea activitatii Agentiei pentru Protectia Mediului Braila pe anul 2013.

Institutia Prefectului va pezenta o informare privind gradul de absortie a fondurilor europene la nivelul judetului Braila in perioada exercitiului financiar 2007-2013.

 

Autor Alexandrina Iordache 27 Februarie 2013, 10:52 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate