Poșta Română estimează întârzieri în procesul de prelucrare şi distribuire al trimiterilor poştale internaţionale pe perioada de iarnă

De Redactia 22 Noiembrie 2018, 11:05 Administrative

Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţă clienţilor săi faptul că, în perioada următoare, traficul poştal internaţional va fi afectat de o serie de factori specifici perioadei de iarnă şi de sărbători: cantităţi foarte mari de trimiteri, atât la export, cât şi la import, aglomerarea curselor de transport aerian internaţional, precum şi condiţii meteo nefavorabile.

Astfel, se estimează întârzieri în procesul de prelucrare şi distribuire al trimiterilor poştale internaţionale, până în jurul datei de 27 ianuarie 2019.

Timpii de circulaţie înregistrează deja întârzieri în traficul trimiterilor internaţionale de colete, ca urmare a creşterii volumelor expediţiilor poştale datorate Festivalului de Cumpărături al Companiei AliExpress (Global Shopping Festival din data de 11 noiembrie), al ofertelor de cumpărături cu ocazia Black Friday şi al sărbătorilor de Ziua Recunoştinţei din SUA (Thanksgiving Day).

Poşta Română îşi cere scuze tuturor clienţilor şi partenerilor şi îi asigură că operatorul naţional de servicii poştale îşi va respecta toate obligaţiile impuse prin lege şi asumate în relaţia cu clienţii şi va gestiona cât mai eficient posibil situaţia.

Orice reclamaţie legată de calitatea serviciilor poştale prestate de Poşta Română poate fi trimisă pe adresa de mail suportclienti@posta-romana.ro. De asemenea, clienţii au la dispoziţie numerele de telefon: 021 9393, 021 9393 111.

Compartiment Comunicare
Poşta Română

 

Autor Redactia 22 Noiembrie 2018, 11:05 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii