Poliție | 31 sancțiuni pentru mască, 63 de sancțiuni contravenționale - bilanțul zilei de marti 14 iulie

De IPJ Braila 15 Iulie 2020, 19:52 Administrative

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au verificat mai multe autovehicule de transport persoane, fiind constatate 5 sancţiuni contravenţionale pentru neportul sau purtarea necorespunzătoare a măştii de protecție în mijlocul de transport.

De asemenea, au fost verificate 79 de societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, farmacii, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost constatate 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 15.000 lei, dintre care 56 conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 5 la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi 2 la alte acte normative.

Totodată, polițiștii locali, sub coordonarea Poliției Municipiului Brăila, au desfășurat acțiuni în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Brăila, având ca principal obiectiv siguranța cetățenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID - 19.

Cu această ocazie au fost aplicate 26 sancţiuni pentru neportul sau purtarea necorespunzătoare a măştii de protecție în mijlocul de transport.

 

 

Autor IPJ Braila 15 Iulie 2020, 19:52 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii