Perchezitii in mai multe judete printre care si Braila. Acuzatii de santaj si inselaciune prin metoda accidentul

De AGERPRES 03 Decembrie 2014, 12:03 Administrative

În această dimineață, 110 polițiști de investigații criminale, ordine publică, investigare a fraudelor și criminaliști, împreună cu 60 de luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Prahova, I.P.J. Galați, I.P.J. Buzău, I.P.J. Brăila, I.P.J. Constanța, I.P.J. Călărași, I.P.J. Dâmbovița și I.P.J. Iași, efectuează 20 de percheziții în județele Prahova, Galați, Buzău, Brăila, Călărași, Dâmbovița și Iași.

Dintre cele 20 de percheziții, 5 sunt efectuate în 3 penitenciare din județele Galați, Iași și Dâmbovița.

Perchezițiile se efectuează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești și Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, la persoane bănuite de șantaj și înșelăciuni prin metoda 'accidentul', prejudiciul cauzat fiind estimat, până în prezent, la aproximativ 200.000 de lei.

La sediul I.P.J. Prahova vor fi conduse 16 de persoane, pentru audieri.

Activitățile vizează depistarea persoanelor implicate, care au acționat în perioada august — decembrie 2014 , precum și depistarea unor bunuri, susceptibile a proveni din comiterea acestor fapte.

Perchezițiile se desfășoară cu sprijinul specialiștilor din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor bănuite în cauză.

 

Autor AGERPRES 03 Decembrie 2014, 12:03 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii