Jandarmii brăileni au donat iar sânge. A donat și preotul capelei militare Sfinții Martiri Brâncoveni a Garnizoanei Brăila

De Mihai NEGOMIREANU 28 Aprilie 2023, 21:34 Administrative

Jandarmii brăileni au donat iar sânge. A donat și preotul capelei militare Sfinții Martiri Brâncoveni a Garnizoanei Brăila

Mai mulți jandarmi brăileni au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiu, în cursul acestei săptămâni, și au donat sânge. Acestora li s-a alăturat și preotul paroh al Capelei Militare „Sfinții Martiri Brâncoveni” a Garnizoanei Brăila, pr. Cristian Cosmin Ion.

Scăderea numărului de donatori de sânge este una dintre problemele comunității aflată în atenția noastră, ca oameni purtători ai uniformei bleu-jandarm. Periodic, colegii noștri merg la Centrul de Transfuzie Sanguină și donează sânge, în încercarea de a veni atât în ajutorul pacienților, cât și al medicilor pentru a-și duce la bun sfârșit actul medical.

Dorim ca gestul colegilor noștri să fie luat drept exemplu de către brăileni și să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila, situat pe strada R.S. Campiniu din municipiu, pentru a dona. Campania de donare de sânge face parte din campania națională „Donează sânge! Salvează o viață”, inițiată de Patriarhia Română și la care Jandarmeria Română s-a alăturat.

 

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 28 Aprilie 2023, 21:34 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii