Jandarmii brăileni vor fi la datorie în următoarele zile

De IJJ Braila 07 Septembrie 2023, 20:49 Administrative

Jandarmii brăileni vor fi la datorie în următoarele zile

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate.
Astfel, începem după-amiaza zilei de vineri, 08 septembrie a.c., cu misiuni concomitente de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la zilele comunelor Chiscani, Jirlău, Unirea şi Cuza Vodă (08-09 septembrie), urmând ca sâmbătă să ne aflăm la Ziua Gospodarului, din comuna Siliştea.

Tot pentru a se asigura că cetăţenii petrec în siguranţă şi fără evenimente nedorite, jandarmii brăileni se vor afla şi la Zilele Oraşului Ianca, organizate în perioada 09-10 septembrie a.c..

În vederea creșterii gradului de siguranță, efectivele Jandarmeriei Brăila vor patrula atât în locurile de desfăşurare a evenimentelor, cât și în zonele din apropierea acestora.
Pentru desfăşurarea în condiţii optime a competiţiilor sportive din weekendul ce urmează, jandarmii brăileni se vor afla, vineri, 08 septembrie a.c., în zona arenei sportive și pe traseele de deplasare a suporterilor la meciul de fotbal dintre echipele AFC Dacia Unirea şi ACS Viitorul Şuţeşti, iar sâmbătă, 09 septembrie, la partida de handbal feminin dintre HC Dunărea Brăila şi HC Zalău.

Toate aceste misiuni vor fi executate în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Brăila, I.S.U. Brăila și Poliția Locală.

Jandarmii brăileni recomandă celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, iar în caz de nevoie, să nu ezite să solicite sprijinul jandarmilor.

 

Autor IJJ Braila 07 Septembrie 2023, 20:49 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii