Drumuri nationale inchise circulatiei - 25 ianuarie 2014, ora 19,30

De A.Frangu 25 Ianuarie 2014, 20:52 Administrative
Sambata, 25 ianuarie 2014, la ora 19,30 datorita conditiilor meteo nefavorabile, viscol si vizibilitate scazuta, sunt inchise circulatiei un numar de 24 drumuri nationale, pe doua circulatia este ingreunata iar pe 11 drumuri nationale se efectueaza lucrari de reabillitari, modernizari, intretinere si reparatii informeaza CNADR.

Drumuri nationale inchise conform CNADR:

- A A1 (Bucuresti-Pitesti); Conditi meteo nefavorabile. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- A A2 (Bucuresti-Drajna); Conditii meteorologice nefavorabile. Viscol. Vizibilitate redusa. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- A A2 (Drajna-Fetesti); Conditi meteo nefavorabile.Viscol. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- A A3 (Bucuresti-Ploiesti); Conditii meteo nefavorabile. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 1B (Mizil-Buzau); Conditi meteo nefavorabile. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 1D (Albesti-Urziceni); Conditii meteo nefavorabile. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 2 (Afumati-Focsani); Conditii meteorologice nefavorabile. Vizibilitate redusa. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 21 (Calarasi-Slobozia); Conditii meteorologice nefavorabile. Viscol.Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 21A (Baraganu-Tandarei); Conditii meteo nefavorabile. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 22 (Ramnicu Sarat-Braila; Conditii meteo nefavorabile. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 23 (Olaneasca-Braila); Conditii meteo nefavorabile. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 23A (Gologanu-Ciorasti); Conditii meteo nefavorabile. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 23B (Maicanesti-Ciorasti); Conditii meteo nefavorabile. Vizibilitate redusa. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 24D (Varlezi-Intersectie cu DN 26); Conditii meteorologice nefavorabile. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 2A (Urziceni-Slobozia); Conditii meteo nefavorabile. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 2B (Buzau-Rosetti); Conditi meteo nefavorabile. Viscol. Vizibilitate 0. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 2C (Costesti (int. cu DN2)-Slobozia); Conditii meteo nefavorabile. Vizibilitate redusa. Viscol.    Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 2N (Bogza-Caiata-Dumbraveni); Viscol la sol. Vizibilitate redusa sub 20 m.    Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 3 (Fundulea-Calarasi); Conditii meteo nefavorabile. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 31 (Calarasi-Oltenita); Conditii meteo nefavorabile. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 4 (Centura Bucuresti-Oltenita); Conditii meteo nefavorabile. Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 5 (Centura Bucuresti-Giurgiu); Conditii meteo nefavorabile. Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 67C (Novaci - Ranca/GJ); viscol - tendinta formare suluri de zapada. Se actioneaza cu 2 UNIMOG-uri cu turbofreza, 2 UNIMOG-uri cu lama si 1 autofreza.
- DN 7 (Pitesti-Ramnicu Valcea); Conditii meteo nefavorabile. Viscol. Perioada de inchidere a circulatiei s-a prelungit din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusa, dar si in vederea degajarii partii carosabile.

 Drumuri nationale cu circulatia ingreunata:
- DN 7 (Ramnicu Valcea-Sibiu);    Conditii meteo nefavorabile. Perioada de inchidere a circulatiei s-a prelungit din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusa, dar si in vederea degajarii partii carosabile.
- DN 71 (Targoviste-Sinaia); Conditii meteorologice nefavorabile. Viscol. Este restrictionat accesul autovehiculelor cu MTMA > 3,5 tone.


 

Autor A.Frangu 25 Ianuarie 2014, 20:52 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii