Constantin Anca : Recensamant realizat in context economico-social de criza

De Virgil Andronescu 21 Decembrie 2011, 16:08 Administrative
Ieri s-a desfasurat ultima sedinta a Colegiului Prefectural. Sedinta a fost deschisa de prefectul Dumitru Popa care a dat citire celor trei puncte de pe ordinea de zi. La sedinta a fost prezenta si doamna Subprefect Veronica Macri.

Cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost ,,primele rezultate preliminareale recensamantului populatiei si locuintelor desfasurat in acest an’’, a subliniat Dumitru Popa.

Despre recensamant a vorbit doamna director Anca Constantin spunand ca a fost ,, cel mai dificil recensamant, din punct de vedere al desfasurarii cat si al intrebarilor continute in chestionarele puse in fata cetatenilor recenzati, prin prisma contextului economico-social de criza.’’

In perioada 20-31 octombrie 2011 s-au inregistrat informatiile pe teren, in perioada 5-14 noiembrie a.c. s-a realizat ancheta ancheta de control pentru eliminarea unor eventuale erori iar pan ape 12 ianuarie 2012 se vor prelucra dat le culese datele culese si va da un rezultat final ce va fi dat publicitatii pana pe 6 februarie 2012. Datele definitive se vor afla in 2013 ce vor fi folosite timp de zece ani de aici incolo.


 

Autor Virgil Andronescu 21 Decembrie 2011, 16:08 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate