Jandarmi brăileni au prins un tânăr care avea asupra lui substanțe vegetale. Nu știu cum au ajuns la mine în portofel! s-a scuzat acesta

De IJJ Braila 04 Ianuarie 2023, 16:22 Administrative

stiri braila substante vegetale

Deși pare un scenariu desprins din filme, este cât se poate de real! Un tânăr depistat cu substanțe vegetale asupra sa nu a găsit o explicație cu privire la existența pliculețelor în portofelul său. Acesta le-a spus jandarmilor că nu știe cum au ajuns substanțele vegetale la el.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie 2023. Un echipaj de jandarmerie a observat comportamentul suspect al unui tânăr, care părea că încearcă să evite întâlnirea cu autospeciala, pe o stradă din municipiu. Băiatul a fost interceptat, iar în urma controlului corporal preventiv, au fost găsite 2 (două) pliculețe ce conțineau substanțe vegetale de culoare verde, într-unul dintre compartimentele portofelului. „M-am întâlnit cu un prieten mai devreme, dar nu știu cum au ajuns cele două pliculețe la mine în portofel!”, a fost explicația brăileanului în vârstă de 23 de ani, dată în fața jandarmilor.

Oricum ar fi ajuns cele două pliculețe în portofel, un lucru este sigur: substanțele sunt susceptibile a avea efecte psihoactive. Drept urmare, jandarmii au întocmit actele de sesizare, au ridicat în vederea confiscării pliculețele și le-au predat polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor.

 

Autor IJJ Braila 04 Ianuarie 2023, 16:22 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii