Ziua Unirii Principatelor Române la Brăila. Măsuri de ordine

De Mihai NEGOMIREANU 23 Ianuarie 2024, 20:47 Administrative

Zilei Unirii Principatelor Române la Brăila. Măsuri de ordine

Jandarmii din Brăila au confirmat că vor fi responsabili de asigurarea măsurilor de ordine publică în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor Române, care vor avea loc atât în municipiul Brăila, cât și în orașul Ianca.

În acest sens, dimineața zilei de miercuri, 24 ianuarie, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor forma un dispozitiv special de ordine publică în zona intersecției Bulevardului Alexandru Ioan Cuza cu Calea Galați, locul desfășurării manifestărilor dedicate Micii Uniri.

Începând cu ora 11:00, jandarmii vor fi prezenți și în orașul Ianca, mai precis în centrul civic, unde vor fi organizate diverse evenimente dedicate Zilei de 24 ianuarie.

Populației i se recomandă să adopte un comportament civilizat și să respecte indicațiile autorităților de ordine publică. În eventualitatea de a fi martori sau victime ale unor fapte antisociale, cetățenii sunt încurajați să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin intermediul apelului unic de urgență 112. Aceasta este o măsură menită să asigure desfășurarea pașnică și ordonată a evenimentelor dedicate aniversării Zilei Unirii Principatelor Române.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 23 Ianuarie 2024, 20:47 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii