Vădeni | 8 muncitori din Pakistan infectați cu coronavirus. Campusul din Vădeni a fost izolat

De AmosNews 02 Iunie 2020, 19:11 Administrative

Opt muncitori din Pakistan angajați ai unei firme de construcții din Galați care făcea lucrări în Brăila s-au infectat cu coronavirus şi au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Brăila. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a decis să izoleze campusul, în care se mai află încă 93 de muncitori.

Primele cazuri de infectare cu coronavirus din campusul aflat în localitatea brăileană Vădeni au fost confirmate luni, când opt muncitori din Pakistan confirmați cu noul virus au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Brăila. Ei sunt angajaţi ai unei firme de construcţii din Galaţi.

Direcţia de Sănătate Publică Brăila a decis să izoleze campusul, în care se mai află încă 93 de muncitori.

"Sunt opt muncitori, cazurile sunt confirmate. La Spitalul Judeţean din Brăila au fost făcute testele. Se face anchetă epidemiologică, iar 93 de persoane au fost izolate în campus. Muncitorii sunt angajaţii unei firme din Galaţi, campusul se află între oraşele Galaţi şi Brăila, pe teritoriul judeţului Brăila. Ei muncesc unde-i trimite firma. Această firmă are lucrări în mai multe judeţe”, a declarat prefectul judeţului Brăila, Cătălin Boboc.

Campusul este supravegheat în prezent de maşini de poliţie şi jandarmerie.

 

 

Autor AmosNews 02 Iunie 2020, 19:11 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii