Restricționarea circulației autovehiculelor pe Strada Grivița între Carantina și Carpați

De Frimu Ghinea 18 Martie 2024, 13:13 Administrative

Autoritățile locale anunță restricționarea circulației autovehiculelor pe Strada Grivița, în intervalul cuprins între intersecția cu Strada Carantina și intersecția cu Strada Carpați, începând cu 18.03.2024 ora 7. Măsura vine în urma unui Aviz emis de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, Poliția Municipiului Brăila, Biroul Rutier, numărul de referință fiind 2080653, datat 14 martie 2024.

Potrivit comunicatului de presă emis de Primăria Municipiului Brăila pe data de 15 martie 2024, restricțiile de trafic au fost instituite pentru a facilita desfășurarea lucrărilor de modernizare planificate în intersecția Străzii Grivița cu Strada Calea Galați, în conformitate cu proiectul „Modernizare transport electric Calea Galați”.

În cadrul proiectului menționat, se vor efectua următoarele lucrări:

- Modernizare cale de rulare tramvai;
- Modernizare carosabil și trotuare;
- Racordarea rețelelor de canalizare executate pe Calea Galați la cele existente pe Strada Grivița.

Este important de menționat că restricționarea circulației va afecta doar autovehiculele, iar rezidenții din zonă vor beneficia de acces permanent, conform Managementului de Trafic atașat deciziei autorităților.

Aceste măsuri temporare au ca scop asigurarea bunei desfășurări a lucrărilor de modernizare, contribuind astfel la îmbunătățirea infrastructurii locale și la creșterea calității vieții pentru comunitatea din Brăila.

Pentru informații suplimentare și rute alternative, conducătorii auto sunt îndemnați să consulte comunicatele de presă ulterioare și să urmărească semnalizările rutiere amplasate în zonă.

Pentru detalii despre proiect și programul lucrărilor, cetățenii sunt încurajați să contacteze Primăria Municipiului Brăila sau să acceseze site-ul oficial al autorității locale.

 

 

Autor Frimu Ghinea 18 Martie 2024, 13:13 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii