Portal IGI | lucrări de mentenanță de 1 mai

De Comunicat 28 Aprilie 2020, 18:22 Administrative

Vă informăm că vineri, 1 mai a.c., sunt programate lucrări intensive de mentenanță în sistemul informatic de obținere online a unei programări pentru depunerea documentelor, Portal IGI, fapt pentru care serviciile oferite prin platforma online nu vor fi disponibile.

În acest context, adresăm rugămintea tuturor utilizatorilor de a finaliza, până la data de 30 aprilie a.c., transmiterea tuturor solicitărilor pentru care au fost ințiate fluxuri de cereri pe portalul de programare online, după această dată cererile aflate în curs de editare fiind șterse definitiv.

Reamintim persoanelor care au utilizat platforma și sunt programate să se prezinte la ghișeul de relații cu publicul să respecte ora și data stabilite pentru a evita așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

Accesul în incinta sediilor structurilor teritoriale de imigrări va fi permis doar titularilor sau, după caz, a persoanelor mandatate/delegate, în baza actului de identitate/document de trecere a frontierei, prezentat în original, în condițiile stabilite de măsuri dispuse în contextul limitării răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19).

Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, însă demersul este unul necesar și are ca scop creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor de către instituția noastră.

 

 

Autor Comunicat 28 Aprilie 2020, 18:22 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii