Misiuni de ordine publica desfasurate de Jandarmeria Braila

De IJJ Braila 15 Octombrie 2015, 08:26 Administrative

În luna septembrie jandarmii brăileni au executat aproximativ 300 de misiuni de ordine publică, atât independent, cât şi în cooperare cu alte instituţii, ordinea şi siguranţa publică reprezentând factorul prioritar de acţiune.Cele mai multe misiuni au fost de menţinere a ordinii publice, jandarmii executând 212 astfel de misiuni.

Pe parcursul lunii trecute, au fost executate 39 misiuni de asigurare a ordinii publice astfel:
- 13 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfăşurării unor manifestări culturale, comemorative, religioase ( ex. manifestările culturale organizate de autorităţile publice locale din oraşul Ianca, comuna Măxineni şi comuna Salcia Tudor);
- 9 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări sportive (meciuri de fotbal, handbal feminin sau la campionatului naţional de dirt -track) ;
- 17 alte acţiuni, din care putem exemplifica executarea unor acţiuni de protecţie a unor transporturi de valori sau acţiunile de protecţie a lucrărilor scrise de la Examenul de Bacalaureat.

Ca urmare a planurilor de cooperare sau a unor solicitări primite, jandarmii brăileni au executate 21 misiuni împreună cu alte instituţii:
- 9 misiuni în cooperare cu poliţia: 1 acţiune executată în zona discotecilor din mediul rural, 7 acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de produse agricole, 1 acţiune pe linia combaterii furturilor de elemente componente din triajele C.F.R.;
- 12 acţiuni pe care jandarmii le-au executat astfel: 7 în cooperare cu lucrători din cadrul I.T.M. Brăila pentru punerea în aplicare a Planului comun de acţiune privind reducerea incidenţei muncii nedeclarate; 1 acţiune în sprijinul executorului judecătoresc pentru punerea în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti de executare silită pe raza municipiului Brăila; 2 acţiuni în cooperare cu lucrători din cadrul S.C. Electrica pe linia prevenirii şi combaterii sustragerilor de energie electrică şi subansamble de la instalaţiile staţiilor de distribuţie; 2 acţiuni executate în cooperare cu lucrători din cadrul S.C. Braicar S.A. pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe mijloacele de transport în comun.

Tot pe parcursul lunii trecute, jandarmii brăileni au executat şi 6 acţiuni pentru punerea în executare a mandatelor de aducere, ocazie cu care au fost prezentate efectiv 6 persoane în faţa instanţelor emitente .

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 15 Octombrie 2015, 08:26 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii