Măsuri de ordine publică la Biserica Buna Vestire de Sărbătoarea Izvorului Tămăduirii

De IJJ Braila 28 Aprilie 2022, 20:37 Administrative


În perioada 28 – 29 aprilie a.c., jandarmii brăileni vor asigura măsurile de ordine publică la Biserica româno-elenă „Buna Vestire” (Biserica Greacă) cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Izvorului Tămăduirii.

În fiecare an, în vinerea din Săptămâna Luminată, creștinii ortodocși sărbătoresc „Izvorul Tămăduirii”, iar Biserica „Buna Vestire” din municipiul Brăila devine loc de pelerinaj datorită izvorului aflat sub Sfântul Altar. Pentru ca activitățile să se desfășoare în condiții de siguranță pentru cei care vor participa la aceste manifestări religioase, jandarmii brăileni vor intra în dispozitiv încă de joi, 28 aprilie a.c., atunci când vor avea loc Sfințirea Apei și Slujba Vecerniei.

Agheazma va fi îmbuteliată în sticle de plastic și distribuită de către reprezentanții bisericii către credincioșii prezenți.

Recomandăm cetățenilor:
• Să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
• Să solicite sprijin prin sistemul unic de urgenţă 112, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială;
• Să acorde o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje);
• Părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente.

 

 

Autor IJJ Braila 28 Aprilie 2022, 20:37 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii