Jandarmii din Brăila, la datorie de Rusalii pentru siguranța cetățenilor

De Mihai NEGOMIREANU 20 Iunie 2024, 22:16 Administrative

Jandarmii din Brăila, la datorie de Rusalii pentru siguranța cetățenilor

Cu ocazia minivacanței de Rusalii și a începerii vacanței de vară a elevilor, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor monitoriza atent locurile aglomerate din municipiu și județ, pentru a preveni și combate faptele antisociale.

Numărul efectivelor din teren va fi suplimentat, cu atenție specială acordată parcurilor, falezei Dunării, gării, autogărilor, centrelor comerciale și piețelor.

Pe 23 și 24 iunie, cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de Hramul Mănăstirii Măxineni și a evenimentelor cultural-artistice organizate cu ocazia “Zilelor Comunei Măxineni”, jandarmii brăileni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică. Vor fi prezenți în zona lăcașului de cult și a manifestărilor artistice, pentru a asigura siguranța și liniștea participanților.

Stațiunea balneoclimaterică Lacu Sărat va fi, de asemenea, o prioritate pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila, care va fi alături de brăileni și turiști.

Recomandăm persoanelor care merg în stațiunea Lacu Sărat să nu lase bunuri de valoare pe plajă sau în autoturisme, pentru a nu atrage atenția persoanelor certate cu legea. Turiștii sunt sfătuiți să se asigure că au închis ferestrele și ușile camerelor unde sunt cazați, atunci când părăsesc unitatea hotelieră.

Jandarmii vor fi prezenți în zona centrelor de examinare la Bacalaureat pentru a asigura măsurile de ordine publică.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor religioase, cultural-artistice și a sesiunilor de examene, instituția noastră recomandă tuturor participanților să adopte un comportament civilizat, să manifeste răbdare, să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură. Este importantă acordarea unei atenții sporite modului de păstrare a bunurilor personale. Părinții sunt sfătuiți să supravegheze cu atenție copiii și, în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila mulțumește tuturor pentru încredere și este convins că prin cooperare și dialog, această perioadă va fi una deosebită.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 20 Iunie 2024, 22:16 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii