Jandarmii brăileni alături de cetăţeni de Ziua Naţională a României

De Redactia 28 Noiembrie 2017, 23:08 Administrative


Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura protecţia participanţilor, ordinea şi liniştea publică pe timpul desfăşurării manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României precum şi pe timpul desfăşurării „Târgului de iarnă” din perioada 01 – 10.12.2017.
Astfel, efectivele de jandarmi, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii din cadrul M.A.I., vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea civilizată a manifestărilor cu caracter comemorativ şi cultural-artistice.

Jandarmii brăileni vor fi prezenţi alături de cetăţeni pe platoul din Piaţa Independenţei, pe timpul activităţilor ce se vor desfăşura aici, dar vor avea şi misiunea de a veghea ca parada militară, la care va participa şi o subunitate din cadrul Jandarmeriei Brăila, să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

În data de 01.12.2017 începând cu ora 1500, jandarmii brăileni vor asigura măsurile necesare pe timpul desfăşurării paradei Colindătorilor, paradă desfăşurată pe traseul Benzinăria MOL-Calea Călăraşilor-Bariera Călăraşi-Palatul Administrativ, paradă care se va desfăşura şi în data de 02.12.2017 începând cu ora 1500 pe traseul Gara C.F.R.-Str. G-ral Ieremia Grigorescu-B+dul. Independenţei-Piaţa Independenţei.

De asemenea, pe perioada desfăşurării „Târgului de iarnă” jandarmii brăileni vor asigura măsurile necesare pe timpul desfăşurării manifestărilor artistice care se vor desfăşura în Piaţa Independenţei.

Pe perioada minivacanţei de 1 Decembrie, jandarmii vor executa misiuni de menţinere a ordinii şi liniştii publice în cooperare cu lucrători de poliţie, în mediul urban şi rural, pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Jandarmeria Brăila recomandă participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile şi măsurile luate de forţele de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale să solicite sprijinul patrulelor de jandarmi.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor Redactia 28 Noiembrie 2017, 23:08 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii