Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila a avut o activitate intensă în luna iunie 2024

De Mihai Vintilă 02 Iulie 2024, 22:33 Administrative

Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila a avut o activitate intensă în luna iunie 2024

În perioada 1-30 iunie, jandarmii brăileni au aplicat 115 sancțiuni contravenționale, totalizând 45.350 lei. Dintre acestea, 106 amenzi au fost acordate conform Legii nr. 61/1991 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, ordinii și liniștii publice. Alte sancțiuni includ 4 amenzi conform Legii nr. 349/2002 pentru combaterea consumului de tutun, 2 amenzi conform Ordonanței de Urgență nr. 55/2002 privind câinii periculoși sau agresivi, și 3 amenzi pentru diverse alte acte normative.

În cadrul eforturilor de prevenire, personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila a colaborat cu diverse instituții în cadrul a 14 acțiuni și campanii. Printre acestea se numără Campania „Lecții de viață”, realizată în parteneriat cu Serviciul Județean Anticorupție Brăila și Penitenciarul Brăila la Biblioteca Județeană Brăila, o campanie de prevenire stradală în colaborare cu Casa de Ajutor Reciproc Brăila și Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, o campanie independentă la Stațiunea balneoclimaterică Lacul Sărat și 11 acțiuni stradale realizate împreună cu Centrul de prevenire, evaluare și consiliere antidrog Brăila.

Jandarmeria Brăila continuă să își concentreze eforturile pe creșterea siguranței cetățenilor și menținerea ordinii publice. Cetățenii sunt încurajați să solicite sprijinul jandarmilor prin intermediul dispozitivelor de ordine publică sau apelând numărul unic de urgență 112.

 

Autor Mihai Vintilă 02 Iulie 2024, 22:33 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii