Brăila. Incidente provocate de vântul puternic: copaci dărâmați și mașini avariate

De Frimu Ghinea 03 Aprilie 2024, 13:56 Administrative

Vântul puternic care a bătut cu intensitate ieri (2 aprilie 2024) după-amiază a adus cu sine și consecințe neașteptate în municipiu. Pe Aleea Cocorilor, un copac a fost doborât de forța vântului, provocând avarierea a patru autoturisme parcate în apropiere. Situația nu a fost mai puțin gravă și pe Calea Galați, unde un alt copac a căzut peste o mașină staționată.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime umane în niciunul dintre aceste incidente, însă pagubele materiale au fost semnificative. Autoritățile locale au intervenit prompt pentru a gestiona situația, iar pompierii au fost chemați să intervină pentru degajarea copacilor și eliberarea carosabilului.

În județ mai multe localități au avut curentul oprit ca urmare a ruperii unor cabluri. Electrica Furnizare a reușit restabilirea alimentării în aceeași zi după mai multe ore de întrerupere.

Aceste evenimente subliniază importanța precauției în fața fenomenelor meteorologice extreme și necesitatea unei atenții sporite în perioadele de vreme nefavorabilă.

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 03 Aprilie 2024, 13:56 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii