Festivitate de înmânare a armamentului individual și prezentare a drapelului de luptă la Batalionul 72 Geniu General Constantin Savu

De Mihai Vintilă 09 Februarie 2024, 09:07 Administrative

Festivitate de înmânare a armamentului individual și prezentare a drapelului de luptă la Batalionul 72 Geniu General Constantin Savu

La sediul Batalionului 72 Geniu General Constantin Savu, a avut loc marți 6 februarie 2024 o festivitate solemnă ce a inclus înmânarea armamentului individual soldaților gradați profesioniști din seria februarie 2024, precum și prezentarea drapelului de luptă și introducerea cadrelor militare cu funcții de conducere în cadrul batalionului. Locțiitorul comandantului, domnul locotenent-colonel Iulian-Ștefan Tănase, a avut onoarea de a înmâna armamentul individual cursanților.

În cadrul acestui eveniment deosebit, domnul locotenent-colonel Iulian-Ștefan Tănase a explicat semnificația culorilor drapelului de luptă, reprezentând simboluri ale onoarei, vitejiei și gloriei militare. A felicitat participanții pentru alegerea lor de a urma o carieră militară și le-a transmis sincere urări de succes în activitățile viitoare, în special în cadrul etapei de instrucție individuală de bază și de specialitate.

Acest eveniment a marcat un moment important în viața militarilor prezenți, consolidând sentimentul de apartenență la unitate și înălțând spiritul lor de dedicare și devotament față de țară.

 

 

Autor Mihai Vintilă 09 Februarie 2024, 09:07 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii