Brăila | De ziua păcălelii amenzile au fost pe bune

De Mihai NEGOMIREANU 03 Aprilie 2023, 21:20 Administrative

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila - Biroul Rutier, au desfășurat o acțiune pe raza de competență, în municipiul Brăila, precum și a Secției 1 și 2 Poliție Rurală Brăila, pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic. Intervalul orar când a avut loc acțiunea a fost 9,30-17,30 în data de 1 aprilie 2023. Misiunea a avut ca scop reducerea accidentelor rutiere și creșterea vizibilității polițienești în stradă.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 147 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice prevăzute de O.U.G. 195/2002, valoarea totală a amenzilor fiind de 33.130 lei.

Dintre sancțiunile aplicate, 72 au fost pentru viteză neregulamentară, 23 pentru neportul centurii de siguranță, 24 au fost aplicate bicicliștilor, 6 pentru utilizarea telefonului mobil și 22 pentru alte abateri. De asemenea, polițiștii au reținut 2 permise de conducere, au retras 4 certificate de înmatriculare și au constatat o infracțiune în flagrant.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 03 Aprilie 2023, 21:20 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii