Biroul Teritorial Galați al Avocatului Poporului audiențe la Brăila în 15 februarie 2024

De Mihai NEGOMIREANU 12 Februarie 2024, 19:40 Administrative

Biroul Teritorial Galați al Avocatului Poporului va primi cetățenii din Brăila într-o ședință de audiențe joi, 15 februarie 2024, începând cu ora 8.30. Locul întâlnirii este sediul Instituției Prefectului - Județul Brăila.

Pentru eficiență, se solicită ca cei interesați să se prezinte cu o petiție concisă, care să evidențieze în termeni simpli problemele cu care se confruntă, însoțită de documente justificative în copie.

Instituția Avocatul Poporului, fiind o autoritate publică autonomă și independentă, are ca scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în relațiile cu autoritățile publice. Oricare persoană poate adresa Avocatului Poporului o petiție, dacă simte că drepturile sale constituționale au fost încălcate de acte sau fapte administrative ale autorităților publice. Petiția poate fi trimisă prin poștă, e-mail sau depusă personal în cadrul audiențelor.

ATENȚIE! Detalii suplimentare despre audiențe și condiții de participare pot fi obținute la telefon 0236.32.00.10, până cel târziu miercuri, 14 februarie 2024.

 

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 12 Februarie 2024, 19:40 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii