Avocatul Poporului monitorizează cu atenție respectarea drepturilor și libertăților fundamentale pe durata stării de urgență 

De Comunicat 18 Martie 2020, 18:38 Administrative

Avocatul Poporului, în calitate de garant constituțional al drepturilor și libertăților fundamentale, luând act de instituirea stării de urgență pe teritoriul României, anunță că monitorizează cu atenție aplicarea acestei măsuri.

Totodată, Avocatul Poporului face un apel la persoane și mass-media să semnaleze telefonic, prin mail, poștă sau fax orice acte sau fapte în legătură cu care există suspiciuni privind eventuala încălcare a unor drepturi sau libertăți fundamentale.

Avocatul Poporului precizează că, după încetarea stării de urgență, va întocmi un Raport în care va analiza măsurile luate în această perioadă și modul în care au fost puse în aplicare.   
 
ATENȚIONARE
Având în vedere instituirea stării de urgență, pe toată durata acesteia persoanele sunt rugate să depună petițiile exclusiv prin e-mail, pe adresa avpgalati@avp.ro, prin poștă, la adresa Bd. Marea Unire nr. 109, Galați, sau prin fax, la numărul  0236/320010, activitatea de acordare a audiențelor fiind suspendată.

 

 

Autor Comunicat 18 Martie 2020, 18:38 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii