Asociaţia ARIN a organizat o igienizare în Parcul Monument

De Comunicat 09 Iunie 2021, 21:46 Administrative

arin igienizare la Braila

„După-atâta frig şi ceaţă” şi după atâta izolare, bucuroşi că s-au putut întâlni din nou, mai mulţi tineri entuziaşti au simţit şi nevoia să se facă utili. S-au gândit, deci, că n-ar fi rău să atragă atenţia asupra spaţiilor verzi din oraş, respectiv Parcul Monument.
Cu ajutorul Asociaţiei ARIN au mers, deci, sâmbătă, 5 iunie, in parc pentru o igienizare şi pentru a împărţi „fluturaşi” cu un scurt mesaj de sensibilizare.

Din cauza vegetaţiei foarte dese şi înalte (restricţiile de până nu de mult au împiedicat întâlnirile mai devreme) cantitatea de gunoaie adunată a fost mai mică decât ne aşteptam însă tinerii participanţi şi-au propus să repete acţiunile în toamnă (când vizibilitatea va fi mai bună) şi în primavara de anul viitor.

„Cu toate că pe 5 iunie este Ziua Internaţională a Mediului, acţiunea nu şi-a propus în mod special să celebreze această zi. A devenit un loc comun ca politicienii să apară cu astfel de ocazii, sa planteze un pomişor, să organizeze un seminar, să adune un gunoiaş – şi după aceea să se întoarcă la treburile lor şi să facă în continuare legi proaste! Noi nu ne-am propus să fim ca ei! Noi nu iubim natura de câteva ori pe an, în anumite zile, noi o iubim permanent” declară reprezentantul ARIN.

Asociaţia ARIN le mulţumeşte tinerilor participanţi (elevi de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann” Brăila şi de la Liceul Tehnologic „Edmond Nicolau” Brăila precum şi din grupul Problema de pe strada mea ). De asemenea le mulţumeşte celor care au sprijinit acţiunea: Primăria Brăila şi SUPAGLC, RER Ecologic Service SRL Brăila precum şi sponsorilor (care au dorit să rămână anonimi).

Îi aşteptăm, cu alte ocazii, şi pe alţi cetăţeni ai Brăilei care vor să se implice.

 

 

Autor Comunicat 09 Iunie 2021, 21:46 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii