Asigurarea ordinii publice la meciurile de handbal din Brăila

De Mihai NEGOMIREANU 27 Ianuarie 2024, 13:31 Administrative

Asigurarea ordinii publice la meciurile de handbal din Brăila

Forțele de jandarmerie din Brăila sunt mobilizate pentru a garanta ordinea publică la două evenimente de handbal programate în următoarea perioadă în municipiul Brăila. Echipajele de jandarmi vor fi desfășurate duminică, 28 ianuarie, în zona sălii polivalente Danubius, acolo unde va avea loc un meci de handbal feminin în cadrul Campionatului Național de Tineret, între echipele HC Dunărea Brăila (tineret) și Știința București.

În continuare, luni, 29 ianuarie, aceeași locație va găzdui un alt meci de handbal feminin, în cadrul Ligii Florilor Mol, între echipele HC Dunărea Brăila și SCM Craiova. Echipele de jandarmi vor fi, de asemenea, prezente în proximitatea sălii polivalente pentru a asigura măsurile necesare menținerii ordinii publice.

Spectatorilor li se recomandă insistent să respecte toate măsurile stabilite de către organizatori și să evite implicarea în conflicte de orice natură. În situații de nevoie, aceștia pot conta pe sprijinul echipajelor de jandarmi aflate în teren sau pot apela numărul unic de urgență 112 pentru asistență rapidă și eficientă.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 27 Ianuarie 2024, 13:31 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii