Activități de informare a elevilor desfășurate de polițiștilor brăileni

De Frimu Ghinea 05 Iunie 2024, 21:04 Administrative

Activități de informare a elevilor desfășurate de polițiștilor brăileni

Pe 4 iunie, polițiștii de siguranță școlară și de proximitate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au desfășurat acțiuni de prevenire și informare în mai multe unități de învățământ din oraș, conform Planului Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară. Aceste acțiuni au avut ca scop prevenirea violenței în școli, creșterea siguranței rutiere în zonele adiacente, prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, a infracțiunilor sexuale, precum și a traficului și consumului de droguri.

Polițiștii au fost prezenți la Școala Gimnazială „Mihu Dragomir”, Liceul Tehnologic „Panait Istrati”, Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” și Liceul cu Program Sportiv din Brăila. În cadrul vizitelor, aceștia au discutat cu conducerea școlilor și au desfășurat activități de informare și prevenire, menite să asigure un climat educațional sigur și să reducă riscul implicării elevilor în fapte penale sau contravenționale.

Activitățile de informare și prevenire a delincvenței și victimizării minorilor vor continua până la sfârșitul anului școlar, asigurându-se astfel un mediu sigur pentru elevi pe parcursul întregului proces educațional.

 

 

Autor Frimu Ghinea 05 Iunie 2024, 21:04 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii