700 de locuri disponibile. Campanie amplă de recrutare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi.

De Frimu Ghinea 25 Aprilie 2024, 20:36 Administrative

Din 24 aprilie 2024 și până la data de 14 mai, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani au oportunitatea să se înscrie la concursul de admitere la una dintre cele două unități de învățământ din Drăgășani și Fălticeni, fiecare oferind 350 de locuri. Astfel, în total, sunt disponibile 700 de locuri pentru această sesiune de admitere.

Procesul de înscriere se desfășoară exclusiv în format electronic, cererile fiind transmise la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeria-braila.ro. Dosarele complete trebuie înaintate până la data de 21 mai.

Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să dețină cunoștințe solide de limba română și să prezinte o bună condiție fizică. Calendarul admiterii cuprinde etapele evaluării psihologice, a performanței fizice și a cunoștințelor, până la afișarea rezultatelor finale pe 19 iulie 2024.

Informațiile detaliate despre procesul de recrutare și înscriere sunt disponibile pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, în secțiunea "Carieră", accesibilă la link-ul https://www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html.

 

 

Autor Frimu Ghinea 25 Aprilie 2024, 20:36 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii