Și la Brăila sindicaliștii din domeniul sportului și tineretului protestează

De Mihai Vintilă 22 Martie 2024, 17:41 Administrative

Și la Brăila sindicaliștii din domeniul sportului și tineretului protestează

Salariații din diverse entități subordonate Agenției Naționale pentru Sport și Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse au ieșit în forță pentru a-și face auzite nemulțumirile. Printre protestatari se numără personalul din cluburile sportive, direcțiile județene pentru Sport și Tineret, casele de cultură ale studenților, federațiile sportive naționale și complexurile sportive naționale.

Cauza principală a nemulțumirilor o reprezintă nivelul scăzut al salariilor, cu un mediu de puțin peste 3.000 de lei pe lună. Protestatarii subliniază că nu li se plătește munca suplimentară și nici muncă prestată în zilele de sâmbătă și duminică. Deși sunt solicitați în mod frecvent în timpul weekend-urilor, aceștia susțin că nu sunt compensați corespunzător și nu li se oferă timp liber în mod adecvat din cauza deficitului de personal.

Aceștia atrag atenția autorităților că vor continua să își facă auzite revendicările pe toată perioada alegerilor și a evenimentelor sportive majore precum Jocurile Olimpice, dacă nu li se acordă atenția și soluțiile necesare pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Și angajații Direcției Județene pentru Sport și Tineret Brăila au participat la acest protest pe scările din fața instituției.

 

 

Autor Mihai Vintilă 22 Martie 2024, 17:41 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii