Un localnic din Scortaru s-a oprit cu masina intr-un gard

De IPJ Braila 29 August 2011, 21:00 Accidente Braila
B.V., din comuna Scortaru Nou, a reclamat la Politie ca localnicul C.P. a intrat cu autoturismul în gardul împrejmuitor al locuintei ei si l-a distrus pe o lungime totala de 8 metri.Politistii s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca autoturismul i-a fost încredintat soferului de M.M., acesta cunoscând faptul ca nu poseda permis de conducere pe drumurile publice si se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
         
C.P. a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul ca se afla sub influenta accentuata a bauturilor alcoolice, si a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie.
   
În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de distrugere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o îmbibatie alcoolica peste limita legala, încredintarea cu stiinta a unui autoturism pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu poseda permis de conducere si se afla sub influenta alcoolului si distrugere.

 

Autor IPJ Braila 29 August 2011, 21:00 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii