Pietoni brăileni accidentați pe Bdul Cuza și Calea Călărași

De IPJ Braila 29 Martie 2016, 23:10 Accidente Braila

Luni, 28 martie a.c., la ora 11:00, L.Valentin (38 de ani), din municipiu, în timp ce conducea autoturismul, pe bulevardul Al.Ioan Cuza, la intersecţia cu  strada 1 Decembrie 1918, şi-a continuat deplasarea, la culoarea verde a semaforului electric pentru autovehicule şi, după ce a trecut de marcajul pietonal, l-a surprins şi accidentat pe N.Oprea (69 de ani), din municipiu, care a apărut brusc în faţa maşinii.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele  fiind negative, şi a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.
*

Tot luni, la ora 14:00, B.Ionuţ (29 de ani), din oraşul Însurăţei, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Călăraşilor, în dreptul blocului A1, a surprins-o şi şi accidentat-o pe L.Andreea (15 ani), din municipiu, care se afla angajată în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

În urma accidentului rutier, şoferul a plecat de la faţa locului, fiind oprit în trafic de către poliţişti, pe raza comunei Viziru. A fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijiri medicale, fără să rămână internată.
Poliţişti de la Biroul Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

 

Autor IPJ Braila 29 Martie 2016, 23:10 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii