Brailean, autor al unui accident pe DN 22B, Braila-Galati

De A.Frangu 12 Februarie 2014, 09:39 Accidente Braila
Galateanul D.Gabriel (22 de ani) in timp ce conducea autoturismul, pe DN 22B, în afara municipiului Braila, pe directia Braila-Galati, a fost lovit de un sofer necunoscut. In urma impactului autoturismul s-a rasturnat în afara partii carosabile.

Soferul vinovat de producerea accidentului a plecat de la fata locului, fara a avea încuviintarea politistilor. Accidentul a avut loc in data de 9 februarie 2014, orele 22,40.

I.Alexandra (23 de ani), din municipiul Galati, pasagera in masina tamponata, a fost accidentata usor si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Galati, pentru îngrijiri medicale, nefiind necesara internarea.

Politisti din cadrul Serviciului Rutier au desfasurat activitati specifice si, La scurt timp dupa producerea accidentului politistii au identificat autoturismul implicat în accident, ulterior, stabilind ca persoana care l-a condus se numeste H.Nicu (23 de ani), din Braila.

Politistii i-au întocmit dosar penal pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara încuviintarea lucratorilor de politie.


 

Autor A.Frangu 12 Februarie 2014, 09:39 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate