Bicicliști aflați sub influența băuturilor alcoolice implicați în accidente rutiere

De IPJ Braila 10 Iunie 2019, 22:31 Accidente Braila

În data de 08 iunie a.c., pe raza județului Brăila s-au produs două accidente rutiere în care au fost implicați bicicliști ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În jurul orei 07:30, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 212, pe raza localității Spiru Haret, dinspre Constanța către Brăila, a surprins și accidentat un biciclist care se deplasa în aceeași direcție și nu s-a asigurat la schimbarea acesteia către stânga.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, în vârstă de 61 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul biciclistului rezultând o îmbibație alcoolică de 1,01 mg/l în aerul expirat.
*
De asemenea, la ora 22:30, un bărbat de 41 de ani, din localitatea Vișani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza localității, la schimbarea direcției către dreapta s-a dezechilibrat și a căzut într-un șanț ce se afla pe marginea străzii.  În urma accidentului a rezultat vătămarea sa corporală și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o îmbibație alcoolică de 1,20 mg/l în aerul expirat. În cauză s-au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 10 Iunie 2019, 22:31 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii