Accidente rutiere

De IPJ Braila 30 August 2017, 15:25 Accidente Braila

La data de 28 august a.c., ora 10:25, un bărbat a sesizat Poliţia Oraşului Ianca, prin apel 112, cu privire la faptul că a accidentat un pieton pe raza oraşului.
În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din judeţul Vrancea, care în timp ce conducea autoturismul pe DN 2B, în localitatea Ianca, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat de 66 de ani, din satul Plopu, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului,  care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii paticipanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul pietonului rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l.
 În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*
În după-amiaza aceleași zile, la ora 12:45, un brăilean, în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Călăraşilor, pe banda a doua de mers, dinspre Bariera Călăraşilor către strada Celulozei, a accidentat-o pe o femeie, în vârstă de 46 de ani, din municipiu, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braila, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 30 August 2017, 15:25 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii