Accident in zona localitatii Lacu Sarat cu doua victime

De A.Frangu 01 Decembrie 2013, 18:44 Accidente Braila
O.Valentin (33 de ani), din oraşul Ianca, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2B, în afara localităţii Lacu-Sărat, s-a angajat în depăşirea unui autotren, fără să se asigure corespunzător, şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de C.Marius (21 de ani), din oraşul Făurei.

Evenimentul a avut loc la data de 30.11.2013, la orele 00.35 si in urma lui a fost ranit grav soful din Faurei si pasagera G. Madalina (18 ani) tot din Faurei. Ambii au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Braila unde au ramas internati.

Imediat după producerea accidentului, şoferul vinovat a plecat de la faţa locului, fără a avea încuviinţarea lucrătorilor de poliţie, fiind depistat de politisti si testat cu aparatul etilotest a rezultat ca avea in aerul expirat 0,41 mg/l alcool pur. A fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

 

Autor A.Frangu 01 Decembrie 2013, 18:44 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii