Accident in lant în afara localităţii Tudor Vladimirescu

De IPJ Braila 29 Decembrie 2010, 08:51 Accidente Braila
Ş.S. (28 de ani), din Tudor Vladimirescu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 22, în afara localităţii Tudor Vladimirescu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu autoturismul condus de brăileanul C.R. (59 de ani), din Brăila.

Imediat după acest eveniment, maşina acestuia din urmă, care era staţionată pe partea carosabilă, a fost lovită de autoturismul condus de numitul M.D. (59 de ani), din Brăila, care, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, derapând. 

În urma accidentelor a rezultat vătămarea corporală a numiţilor C.R. şi C.F. (54 de ani), din Brăila, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, şi în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală. Evenimentul a avut loc la data de 27 decembrie la orele 16.


 

Autor IPJ Braila 29 Decembrie 2010, 08:51 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate