Un sofer a trecut pe rosu pe Calea Călaraşilor. A acrosat un maxi-taxi si un tractor

De IPJ Braila 27 August 2017, 20:15 Accidente Braila

In data de 25.08.2017, ora 15:53,  un conducător auto în vârstă de 21 ani, din Braila,  în timp ce conducea autoturismul pe Calea Călaraşilor, din direcția Bariera către Şos. Buzaului, la intersecţia cu Str. Pietăţii pătrunde pe culoarea roşie a semaforului electric şi este acroșat de un microbuz maxi-taxi, care vira la stânga de pe Str. Călăraşilor către str. Pietăţii, apoi ricoşează într-un tractor, care circula pe str Pietăţii şi vira la dreapta pe Calea Călaraşilor.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere în vârstă de 24 ani, pasager pe bancheta din faţa a primului autoturisml, respectiv  a unui bărbat în vârstă de 60 ani, pasager în tractor, care au fost transportaţi la Spitalul Județean Brăila, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internați.

Cei trei conducatori auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, fără a li se recolta probe biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 27 August 2017, 20:15 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii