Județul Brăila. O cisternă răsturnată pe DJ 212 a luat foc. Șoferul a murit

De Mihai Vintilă 09 Februarie 2024, 09:15 Accidente Braila

O cisternă răsturnată pe DJ 212 a luat foc. Șoferul a murit

Un apel la numărul de urgență 112 a alertat echipajele pompierilor ISU "Dunărea" Brăila, solicitând intervenția într-un incendiu produs la o cisternă răsturnată pe DJ 212, între localitățile Berteștii de Sus și Gura Ialomiței.

Conform declarațiilor colonelului Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU "Dunărea" Brăila, apelantul a semnalat prezența unei flăcări la autovehiculul respectiv, iar traficul a fost blocat în zonă. La fața locului au fost mobilizate 3 Autospeciale de stingere și salvare (ASAS), 1 Autospecială pentru prim ajutor (SAJ) din cadrul ISU "Dunărea" Brăila, precum și 1 ASAS din cadrul ISU Ialomița.

Incendiul a cuprins rapid întreaga cisternă, care conținea 40 de tone de motorină. În timpul operațiunilor de intervenție, pompierii au descoperit în cabina cisternă trupul carbonizat al șoferului, care, din nefericire, nu a reușit să se evacueze.

După stăvilirea incendiului, circulația pe DJ 212 a fost reluată, fiind monitorizată de echipajele Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila. Această situație tragică subliniază importanța promptitudinii și eficacității intervenției în cazurile de urgență pentru limitarea pierderilor materiale și a vieților omenești.

 

 

Autor Mihai Vintilă 09 Februarie 2024, 09:15 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii