Accident grav pe DE 584 în afara localității Albina din jud. Brăila. Un mort şi doi răniţi

De Mihai NEGOMIREANU 21 Decembrie 2023, 12:36 Accidente Braila

Accident grav pe DE 584 în afara localității Albina din jud. Brăila. Un mort şi doi răniţi

Joi dimineață, 21 decembrie 2023, un tragic accident rutier s-a soldat cu pierderea vieții unei persoane și rănirea altor două, pe DE 584, în afara localității Albina, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila.

Serviciul Rutier al Poliției a fost alertat prin intermediul apelului la 112 cu privire la producerea accidentului.

"Primele informații obținute de la locul incidentului indică faptul că un autoturism, care se deplasa dinspre Brăila spre localitatea Viziru, ar fi efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 74 de ani, din orașul Însurăței. În urma impactului, șoferul în vârstă de 74 de ani a decedat. La fața locului, în apropierea vehiculului, polițiștii au identificat doi tineri, de 20 și 27 de ani, ambii din satul Urleasca, comuna Traian, care au fost transportați la spital pentru primirea îngrijirilor medicale", a precizat IPJ Brăila.

Ambii tineri au fost supuși testelor cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul celui de 20 de ani, în timp ce tânărul de 27 de ani a înregistrat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Investigațiile continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment.

 

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 21 Decembrie 2023, 12:36 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii